Usluge

Naše usluge

Unapredite Vaš biznis

Baya je ptičica indijskog podkontinenta i jugoistočne azije, retka vrsta kojoj je glavna osobina da tka svoje viseće gnezdo u obliku retorte satkane od listića.


Community management

Da skratimo priču i napravimo stvar jednostavnom. Ukoliko nemaš društvene mreže - ne postojiš. Svesni smo da živimo u eri gde jedino pomoću društvenih mreža možeš doći do šire publike, iskazati svoj stav i mišljenje, plasirati proizvode. Ukoliko još uvek nemaš društvene mreže, ili ih imaš ali ne znaš kako i šta dalje tu smo da pomognemo. Mi kreiramo sadržaje, osmišljavamo tekstove, organizujemo fotografe, modele i influensere, pratimo statistike i dolazimo do krajnjeg cilja a to je više publike. Više publike znači i veća interakcija sa tvojim proizvodom ili uslugom a to dalje znači i više profita za tebe. Ovo već ne zvuči loše, zar ne?


Grafički dizajn

Ukoliko niste sigurni ili nemate ideju za svoj novi brend ovo je oblast koju pokrivamo za vas. Vizuelni identitet brenda je najvažniji. S tim u vezi treba mu se pažljivo i detaljno posvetiti. Naše Baye rade na celokupnom vizualu bilo da je u pitanju logotip, tipografija, ilustracija ili sasvim nešto treće - nema nerešivog problema. Dobra postavka, slažeš se?


Copywriting

„Motivacioni govor sveden na minimum sa pozivom na akciju i promenu“ - Mi bismo to opisali ovako. Da, znamo. Teško je u moru prenatrpanih informacija i postojanja svega uspeti da pratiš taj moto ali zato Baya nije vrabac. Tekst sam po sebi ne znači mnogo, ali ako mu dodaš kreativnost kao takav može pokrenuti svet. Bilo da je oglas, slogan, web sajt, brošura ili katalog mi osmišljvamo sadržaj. Na tebi je da se opustiš. Ovo zvuči obećavajuće, slažeš se?


Web desing

Ukoliko imaš ideju ili je uopšte nemaš, naše Baye će ti pomoći da lako i jednostavno dodješ do svog vizuelnog identiteta. Moramo biti realni, za dobar brend moraš imati internet stranicu. Ukoliko te tamo nema ne postojiš. Osim izrade sajta, brinemo da isti bude siguran i zaštićen. Pobrinućemo se da bude praćen SEO optimizacijom kao ključem za postizanje dobrih rezultata i postavljanja stranice na dobru poziciju vidljivosti za tvoju publiku. Ne zvuči komplikovano, zar ne?